Uw kunstgebit is ons maatwerk, ook in Amstelveen

Woont u in Amstelveen en heeft u een kunstgebit nodig? Dan bent u van harte welkom bij Tandprothetische praktijk Leeseman. U kunt terecht op onze locaties in Alkmaar en Uithoorn. Wij zijn één van de oudste praktijken met tandprothetici in Nederland. In samenwerking met de beste tandartsen en implantologen in de regio Noord-Holland zorgen we er al ruim 60 jaar voor dat uw tandprotheses van topkwaliteit zijn. Bij ons ervaren team bent u in goede handen.


Waar staan wij voor? Bij ons staat excellente zorg voor u als patiënt voorop, ook bij het passen van uw eerste kunstgebit. Maar zelfs de beste prothese is vroeg of laat aan vervanging toe. Dan zijn wij uw aangewezen partner voor een vervangingsprothese. U krijgt de informatie en steun die u nodig heeft om weer goed te kunnen praten, kauwen en lachen. Ook over praktische zaken als vergoeding en onderhoud geven wij u gedegen advies. Wij zorgen er tevens voor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zodat we u optimaal kunnen behandelen en begeleiden.


De behandeling Bij Tandprothetische praktijk Leeseman kunt u terecht voor zowel een gedeeltelijk als een volledig kunstgebit. Er zijn verschillende mogelijkheden voor tandprotheses: vast of uitneembaar, met of zonder implantaten. Onze deskundige medewerkers gaan met u in gesprek en geven persoonlijk advies welke protheses voor u het meest geschikt zijn. Na het plaatsen komt u regelmatig op controle. Gemiddeld is een prothese iedere 5 jaar aan vervanging toe. Uiteraard kunt u in de tussentijd ook langskomen voor reparaties, mocht dat nodig zijn.


Contact met Tandprothetische praktijk Leeseman Wij behandelen patiënten uit de hele regio Noord-Holland, dus ook uit Amstelveen. Onze praktijk in Uithoorn bereikt u via telefoonnummer 0297 565 474. Voor reparaties kunt u tussen 9.00h en 16.00h terecht. De praktijk in Alkmaar is bereikbaar via telefoonnummer 072 520 23 24. Hier werken we alleen volgens afspraak.